Tillpassning
september 30, 2015
Anti-imduk
oktober 2, 2015

Impression Freesign3

Vårt bästa progressiva glas någonsin!

Impression FreeSign® 3

Lika individuella som din livsstil.

Upplev en friare och mer enastående synkänsla än någonsin. Med vårt nya Impression FreeSign® 3 progressiva glas som är perfekt anpassat till din livsstil. Har du en aktiv livsstil, är ofta på väg och sportar mycket? Eller präglas ditt liv av resande och arbete på din bärbara dator? Vi har det skräddarsydda progressiva glaset för dig. Njut av en helt ny livskänsla – du känner dig mer avspänd, effektivare och laddad med energi!

Active

Präglas din livsstil av fysiska aktiviteter som vandring eller cykling? Låt dig då övertygas av Impression FreeSign® 3 Active med extra hög bildstabilitet på långt och medellångt synhåll.

Allround

Är du en allround-talang med höga synkrav, vare sig det gäller matlagning, bilkörning eller läsning? Då är Impression FreeSign® 3 Allround med sin maximala synkomfort för alla synområden från nära till långt håll rätt val för dig.

Expert

För alla som vill ha idealisk, steglös syn på alla avstånd och sätter stort värde på det medellånga synavståndet. Perfekt om din vardag präglas av mycket resande och kräver att du ofta arbetar på din bärbara dator.