Glasögon

Bågar

Vi är en fristående optiker och kan själva styra vilka varumärken vi har i butiken. Vårt mål är att det i butiken ska finnas något för alla. Vi gör själva inköp av bågar där vi handplockar guldkornen i varje kollektion samt självklart tittar på vilka trender som är aktuella men också fokuserar på det tidlösa och klassiska som aldrig blir omodernt.

De märken som vi väljer ligger oss varmt om hjärtat, till exempel danska kvalitetsmärken som Lindberg, svenska märket Vasuma och färgsprakande Res/REI direkt från Italien. Vi har också bågar från de stora modehusen som
Tom Ford, Prada och Giorgio Armani och det populära märket RayBan med mera.

 

Barn

Att som barn ha glasögon är inte alltid lätt, därför lägger vi stor vikt vid att även våra barnbågar ska vara snygga och följa rådande trender. Samtidigt vet vi att barn leker vilt, så bågarna måste vara hållbara och tåla mycket. För barn och unga i ålder 8 -19 år (t.o.m. det år man fyller 19 år) utbetalas ett bidrag på glasögon eller kontaktlinser som uppgår till 800 kr, eventuellt överstigande belopp betalas av vårdnadshavare/kund själv. Vi har glasögon för barn och unga från 0:- med bidrag.

För att få bidrag krävs att man genomför en synundersökning.

Vi har barnglasögon i alla prisklasser.

Terminalglasögon/Arbetsglasögon

Ett par terminalglasögon/arbetsglasögon med individuellt behovsanpassade glas ger en helt ny syn på jobbet. Rätt arbetsglas är en investering i hälsa och välbefinnande och även dina framgångar på jobbet. På arbetsplatsen måste din syn alltid anpassa sig efter olika avstånd – till skrivbordet, skärmar och kollegor. Med rätt anpassade arbetsglasögon får man en bättre ergonomisk arbetsställning vilket avlastar nacke och axlar. Det minskar också risken för torra, trötta ögon och huvudvärk som annars är vanligt förekommande vid bildskärmsarbete.

Skyddsglasögon

Vi har ett stort utbud av moderna skyddsglasögon i butiken från UVEX.

Dessa går att få med såväl enkelslipade, progressiva och bifokala glas.

 

LÅNA HEM BÅGAR

Hos oss får du alltid låna hem bågar innan du väljer vilken båge du vill ha, en service som ofta uppskattas av våra kunder.
Då får du som kund möjlighet att se bågen i andra ljus, med andra kläder samt få smakråd av familj och vänner.

 

 

Snabbt & Enkelt

Boka & Beställ online

Besök oss

Kaggensgatan 21
392 32 Kalmar


Se karta för hitta till oss >>

Kontaktuppgifter

Öppettider

Måndag, tisdag, torsdag: 09.00 – 18.00

Onsdag: 10.00 – 18.00

Fredag: 08.00 – 17.00

Lördag: 10.00 - 14.00

 

 

Avvikande Öppettider

 Observera att vi under maj månad har lunchstängt vissa dagar mellan 12.30 - 13.30

Sista lördagen vi har öppet innan sommaren är 8 juni.