Vi hjälper dig hitta rätt glasögon!

52001-63-vision-52001-43-56007-10_zonar helmet-56903-10_omega-bliz sunglasses_cycling_yellow_sportsglasses_action1-medium

Sportglasögon

Vi jobbar med sportglasögon som är utmärkt vid cykling, golf och skidåkning. Kontakta oss gärna för vidare upplysningar om vad vi kan erbjuda dig inom dessa områden.

Computer-Glasses-1024x682

Terminal & skyddsglasögon

Ett par terminal/skyddsglasögon med individuellt behovsanpassade glas ger en helt ny syn på jobbet. Rätt arbetsglas är en investering i hälsa och välbefinnande och även dina framgångar på jobbet. 70% av alla kontorsanställda och andra inomhusmiljöer i Europa har problem med stelhet, spänningsvärk, smärta i rygg och nacka eller huvud. I de flesta fall helt i önödan. Föreskrifter om arbete vid bildskärm. Nyfiken? besök oss!

glas

Barnglasögon

Att som barn ha glasögon är inte alltid lätt, därför lägger vi stor vikt vid att även våra barnbågar ska vara snygga och följa rådande trender. Samtidigt vet vi att barn leker vilt, så bågarna måste vara hållbara och tåla mycket. Vi har stort utbud av titanbågar för barn.

Bidrag för glasögon och kontaktlinser

Klicka här för att läsa mer!

Läs mer om våra varumärken

Handmade by Optiker Tottie

Tack vare att vi har egen inslipningsverkstad kan vi göra glasögon snabbt, i vissa fall inom 60 minuter. Vi har ett stort lager enkelslipade glas från Rodenstock som gör detta möjligt.

Vi försöker hjälpa dig direkt vid akuta lagningar av dina glasögon.

INTE BARA GLASÖGON ELLER LUPPAR – UTAN MYCKET MER

Vi säljer optiska lösningar för dig som arbetar inom kirurgi och tandvård.

Läs mer om våra lösningar, klicka här!

 Vasuma glasögon

 

GUESS_Black

prada

rayban kalmar

 bågar

Logga3

LINDBERG glasögon kalmar

tomford-ny